Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.04.26. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A számlázóprogram akkor jó, ha egyszerűen és gyorsan lehet használni: ha nem további feladatot ad a tömérdek napi munka mellett, hanem épp ellenkezőleg, megkönnyíti az életedet.

Összeszedtük a legfontosabb kritériumokat, ezek azok a szempontok, melyeknek az általad választott számlázóprogramnak mindenképp meg kell felelnie:

  • Azonnal és bárhonnan számlázhatsz – ne kelljen telepíteni vagy beüzemelni. Bármikor és bárhonnan elérhető legyen, akár mobilról is. Ha nem ilyen a számlázód, ne bajlódj tovább vele, válassz magadnak másikat!
  • Biztonságos és jogkövető – profi csapatunk figyeli a jogszabályi változásokat. Neked csak számláznod kell. Ahol nem biztosítanak neked 100% NAV-állóságot: az nem a te szolgáltatód!
  • Bármeddig használhatod ingyen. Nincs hűségnyilatkozat. Nincs apróbetűs macskafogó. Nincs mit vesztened. Használd ingyen – bármeddig. Nálunk megteheted.
  • Extra funkiókat is tartalmaz – ha olyan integrációk és szolgáltatások is elérhetőek a számlázóprogramban, mellyel a könyvelővel való kapcsolatod automatizálható, vagy akár céged teljes ügyvitelét könnyedén működtetheted, akkor jó helyen jársz.

Kik használják a Számlázz.hu-t?

Érdekes módon egyszemélyes mikrovállalkozások és milliárdos bevételű cégek egyaránt megtalálják a hozzájuk passzoló funkcionalitást. Kezdő vállalkozók és régi motorosok ugyanúgy nagy hasznát veszik: e-számláznak, online fizetést integrálnak, tömeges számlakibocsátást vezetnek be, vagy többnyelvű számlákat bocsátanak ki. Hagyományosabb, papír-alapú számlákat állítanak ki, díjbekérőket küldenek, postázással bíznak meg minket. A Számlázz.hu-nál minden kényelmesen megoldható.

Megkérdeztük vállalkozó ügyfeleinket, hogy ők milyen
szempontok alapján választottak számlázó programot maguknak.
Íme a legjellemzőbb válaszok:

„Többször előfordult, hogy ügyfélnél, helyben készítettem el a számlát, akár az okostelefonommal is.” — Magyar Béla, Hársfa Stúdió Kft.

„Ami példaértékű, és az én hírlevélküldő szoftverem fejlesztésénél is minta volt, a Számlázz.hu üzleti politikája: ingyenesen elérhetővé teszik korlátlan ideig a rendszert, így a kipróbálásakor nem sürget a próbaidő vége.” — Mizera Ferenc, Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.

„A törvények követése nem az én dolgom, helyettem követi azt a Számlázz.hu, valamint a könyvelőmmel is össze tudom kötni a rendszert. Az is fontos nekem, hogy a programból le tudom kérdezni, hogy mennyit kell EVA adóra fizetnem.” — Bánki Tamás, LinkedIn-Képzés.hu

„Prémium szolgáltatásaikkal a kintlevőségeinket is nyilván tudjuk tartani, a fizetési emlékeztető írásához sem kell a levelezőmbe belépni.” — Obál Gábor, IP-Soft Bt.

„Akár egyedi számla kiállítására, akár tömeges számlázásra használjuk, egyszerűen kezelhető. A korábban két-három napos munka 2-3 órára rövidült! ” — Jordán Judit, ügyvezető, MagNetCom Távközlési Beruházó és Szolgáltató Kft.

„…szkeptikus voltam – mindaddig, amíg ki nem próbáltam a Számlázz.hu rendszerét. Napról napra, hétről hétre fedeztem fel a lehetőségeket, a kényelmet és a biztonságot. Bárhonnan elérem, bármikor, és nem csak én. A könyvelőm és az asszisztensem is.” — Miklovicz Norbert, senior marketing szakértő, Marketing112

Olvasd el a „Hogyan válasszunk” sorozatunk 5 részét is, mert neked írtuk! 
Hogyan válasszunk bankszámlát?
Hogyan válasszunk tárhelyszolgáltatót?
Hogyan válasszunk jó könyvelőt? 
Hogyan válasszunk ütős domainnevet?

 

Szeretnél te is könnyedén és egyszerűen számlázni?
Ráadásul ingyen? Semmi akadálya.

Regisztrálj magadnak saját számlakibocsátó fiókot most!