Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.05.08. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Tegnap vártam valakire a Hungária körút egyik kereszteződésében. Viszonylag sokat kellett várnom (én érkeztem korábban, nem ő késett 🙂 ), mindenesetre volt időm megállni egy picit, és figyelni a zajló tömeg hullámzását.

Ezt javaslom nektek is: csak állsz, és figyeled azt a hömpölygést, amelynek öt perce még te is alkatrésze voltál (és öt perc múlva ismét az leszel).

Nagyon sokan voltak, és nagyon siettek (pedig hol van még karácsony?). Emberek özönlöttek le a villamosról, kezükben szatyrokkal, telefonokkal és csomagokkal. A legkülönbözőbb korú és öltözetű emberek. A két legkedvesebb közülük tolókocsis volt. A fiúnak motoros kerekesszéke volt, a lánynak kézzel hajtós, de persze a fiúval húzatta magát.

Egyszer csak elrobog mellettem egy “fehérgalléros”, tehát “irodista” kisasszony. A telefonja a fülére tapadva, és hangosan méltatlankodik:

…főkönyvben. És majd én fogom egyesével nézegetni, hogy ki utalt és ki nem?!? Azt a…

Ennyit hallottam, és a tömeg már tovább is sodorta. Nem volt időm szólni neki, hogy hát hiszen…

1. A autokassza szolgáltatással összekötheted a banki folyószámláidat a számláiddal, így azok átutalás érkezésekor automatikusan kifizetettre állítódnak.

2. IPN szolgáltatásunkkal erről a fizetésről automatikusan értesítheted webáruházadat vagy bármilyen backoffice/CRM/ERP rendszeredet.

3. A számlák online feladása funkcióval a számlád összes adata (kifizetettségi információkkal!) automatikusan és azonnal megérkezhet a könyvelési rendszeredbe.

Nem, egyáltalán nem kell árgus szemmel figyelned, hogy ki utalta át a számlád összegét és ki nem. 🙂

Te sem szeretnél árgus szemmel figyelni…?
Regisztrálj akár ingyen, akár most azonnal!

Regisztrálok