Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.10.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Erős hónapunk a 2018-as október, mi tagadás, és ebből csak az egyik fontos állomás 25-én a Műhely!

  • Alig töltöttük be a 13. életévünket (torta), hipp-hopp megérkezett a rendszerbe a 100 ezredik felhasználó (torta, pezsgő:). Büszkék vagyunk rá, mert nemcsak Magyarországon, de még a környéken is ritkán látni hasonlóan nagyívű üzleti történeteket, amit a másik friss & rendkívüli hírünk tesz valódi kontextusba.
  • Ugyanis az elmúlt évünket átható sok-sok munka és várakozás után a Visma Csoporttal kötött megállapodást aláírták a felek, és mostantól egy skandináv központú „felhő-család” tagjaként dolgozhatunk értetek, veletek tovább.
  • És ha ez még nem lenne elég a nagy hírekből, érkezik a sorban hatodik Számlázz.hu Műhely is! 🙂 Ezúttal a legfiatalabb vállalkozói generáció tagjaiból választottunk beszélgető-társakat, és érzésünk szerint nagyon erős csapatot sikerült összerántani. Eláruljuk picit lejjebb azt is, hogy hogyan!

Természetesen nemcsak a fiatalokra gondoltunk, amikor meghívtuk a négy közel- vagy alig-harmincast beszélgetni. Őszintén reméljük, hogy az idősebb generáció is pont olyan sokat profitálhat majd ebből a Műhelyből. Hiszen az a lendület, az a nézőpont, az a készség-készlet, az a fajta vállalkozói hozzáállás, az életkori sajátosságoknak az a rendszere, amit képviselnek, mindenkinek, aki ezen a nagy, közös pályán focizik, tanulságul szolgálhat.

Kikkel fogsz találkozni az őszi Műhelyen?

Koós Lili például gyerekkorában apró kis gyémántokkal gurigázott délutánonként a családi ékszer-műhelyben, ugyanis szülei, nagyszülei is ékszerészek voltak. Amit ők tudtak, azt Lili egész biztosan nem dobta sutba, hanem kiegészítette a 21. század technológiáival, és az ízlés, az igényesség, a szakmaiság épp úgy megjelenik munkáiban, mint a világtörténelem minden korábbi ékszerészénél. Csak épp behozta újabb eszközként a 3D tervezést és nyomtatást. Például. Hogy mit még, elmeséli október 25-én.

Bogár Márk szintén a szüleivel együtt inspirálódik. A Sárréti Chilifarm egy hamisítatlan családi vállalkozás, és ami nekünk, szervezőknek a leginkább megkapó benne, az épp a generációk készségeinek gyönyörű találkozása. Márk olyan vidám, szinte pimasz humorral tálalja a közösségi média lapjain a chilitermesztés szenvedélyét, amilyen kőkeményen szülei dolgozni, alkotni, stabilan építkezni tudnak. Ez a két kvalitás – a frissesség és az évtizedes munkatapasztalat – láthatóan, és üzleti sikerek szintjén mérhetően is megjelenik a vállalkozásukban.

Bánkuti Dani megint egy irgalmatlan izgalmas figura. Ő egy olyan műfajt hoz be az őszi Műhelyre, ami néhány éve, pláne évtizedekkel ezelőtt (amikor a manapság legnépesebb vállalkozói korosztály munkába állt) még huncut gondolat sem volt. Mi fán terem az influenszer? Reméljük, hogy Zsolt erről is kifaggatja majd Danit, aki persze nem „üres” influenszer, ahogy sokan az önjelölt YouTube-os megmondóemberekre tekintenek. Dani zenész, zenei mentor, és ezt a tevékenységet űzi és támogatja meg a rohamosan növekvő YouTube-csatornáján. Ami csak az egyik a sok közül, mert sikeres könyvek szerzője, zenei producer és előadó, marketing szakember, műsorvezető, tanár, mentor oktató – mi minden még: mesél majd.

Nagy Zsolt pedig moderátorként érkezik a Számlázz.hu Műhelyre, hiszen a beszélgetés vezetését egy olyan szakemberre szerettük volna bízni, aki nemcsak a vendégekhez hasonló „paraméterekkel” rendelkezik, hanem a területüket is alaposan ismeri. Zsolt a Forbes újságírója, és két éve szerkeszti a “Harminc sikeres fiatal 30 alatt” listáját. Ez pedig egy olyan lista, amin már Dani és Lili is szerepelt korábban. Nem véletlen az egybeesés, hiszen az ideális felkért szereplők megtalálásában is segítségünkre volt a Zsolt által szerkesztett lista. Örömmel láttuk, hogy milyen sok harminc alatti sikeres fiatal használja máris a Számlázz.hu-t, hogy egyre #profibb vállalkozóként növekedhessen tovább! 🙂

És mindezt hol?

Az idei őszi Műhelyt egy nagyon izgalmas helyszínen tartjuk: a Millenáris Startup Campus egy olyan fiatal intézmény, mely jelenleg a legnagyobb hazai startup-campus és coworking tér Budapesten. Saját tapasztalatunk szerint is lenyűgözően inspiráló kis szigete a városnak!

Ott találkozunk? Találkozzunk ott, regisztrálj itt! 🙂

FIGYELEM: a helyek vészesen fogyatkoznak, úgyhogy kérjük, csak akkor regisztrálj, ha valóban ott szeretnél lenni – akkor viszont okvetlenül!