114 461 regisztrált ügyfél
49 153 930 kiállított számla

A személyre szabott számlaértesítő, és a medve esete

(Főleg egy medvéhez képest) elég jól “specifikált” kérést kaptunk a számlaértesítő funkcióra vonatkozóan, méghozzá Twitteren! 🙂 Egy felhasználónk olyan fejlesztési ötlettel keresett meg minket ezen a csatornán, amire nem tudtunk – meg hát nem is akartunk volna – nemet mondani. Logikus, egyszerűen megoldható, és számos más felhasználót is érintő igényről lévén szó, közvetlenül az autokata publikálása után gyorsan neki is estünk. Íme a kérés maga:

a kimeno szamlaertesito levelekbe bele lehet valahogy foglalni a szamla sorszamat automatikusan lecserelosre (mint a [vevoneve])? Beraknam a levelbe a kozlemenyt is, de jelenleg nagyon szerencsetlen az a szoveges feladat ott, amit kenytelen vagyok e helyett hasznalni.

Rövid válaszunk egy pontosítási kérés volt:

“Logikus, hogy a [vevőneve] pattern mellett legyen [számlaszám] pattern is (ami díjbekérő esetén ugye a díjbekérő száma). Így gondolod?”

“Aha, jó lenne!” jött a lényegretörő válasz, úgyhogy szerét is ejtettük a kiegészítésnek. Mostantól tehát neked is lehetőséged van arra, hogy a számlaértesítőidet személyre szabd, mi pedig:

  1. örülünk, hogy ezzel az “aprósággal” még egyszerűbb, kényelmesebb, és felhasználóbarátabb lett a szolgáltatás,
  2. köszönjük az okos, jól átgondolt felhasználói javaslatot,
  3. és még több sikeres együttműködést kívánunk nektek üzleti partnereitek sorával, hogy minél inkább hasznotokra legyen az új feature! 🙂

A beállítás lépései:

  1. Lépj be a számlázási fiókodba, és menj a beállításokba: Beállítások / Fiók beállítások / Számlaértesítő email szövegek menübe
  2. Ha mostantól a számlaszámot is szeretnéd megjeleníteni a számlaértesítő levelekben, melyeket a rendszerből küldesz, a levél szövegében bárhol, ahol szeretnéd, helyezd el ezt: [számlaszám]! (Épp úgy, ahogy a [vevőneve] a megszólításban alapbeállításunk szerint szerepel!)
  3. Innentől a számlaértesítő sablonszövegeidben mindig szerepelni fog a számlaszám – értelemszerűen minden vevő a releváns számlaszámot fogja látni az értesítőben.

Tanulság: meggyőződésünk, hogy a Számlázz.hu (egyik) szuper-ereje épp az együttműködésekben, az értelmes párbeszédben rejlik. Hallgatunk rátok – persze a használati statisztika is a ti “szavatok” felénk –, ti pedig nem fukarkodtok a visszajelzésekkel. Ha pedig mi is tudunk benneteket okosan hallgatni, amiért mindent megteszünk a termék, a stratégia, a működés, és tulajdonképpen minden tevékenységünk szintjén, akkor maradhat a Számlázz.hu továbbra is a piac egyik kedvenc megoldásszállítója. Köszönjük, hogy velünk vagytok ebben a küldetésben!

Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: |2019-01-22T13:22:01+00:002019.01.10.|Tippek, trükkök|0 hozzászólás

A szerzőről:

Újságíró is volt, PR-menedzser, szövegíró, szabadúszó tanácsadó, és kertész is. Igaz, utóbbi “hivatalosan” csak egy napig. Saját bevallása szerint a tartalomkészítés erre hasonlít leginkább, mert gondolat-magokat szór el, aztán figyeli, ahogy a fejekben szárba szökkennek a változások… A Számlázz.hu-nál tanúja volt a 15 000 regisztrált felhasználó kétszereződésének, háromszorozódásának, és a cégméret sokszorozódásának is. “Naponta ledöbbenek azon, hogy mennyire profi emberekkel dolgozom együtt. Szerencsére sokat találkozom a felhasználóinkkal, mert a videóinkban például állandóan őket faggatjuk, szóval ez rájuk is vonatkozik! :)”