Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.09.10. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Hozzáférés ajándékba? De miért?

Egyrészt köszönetünket szeretnénk kifejezni az alapítványoknak és nonprofit szervezeteknek, hiszen nagy részük
a társadalomért, a világ jobbá tételéért dolgozik. Ti vagytok azok, akik 

  • védik a természetet 
  • odafigyelnek a betegekre és elesettekre 
  • támogatjátok a nehéz sorsú gyerekeket
  • számtalan más nemes célért dolgoztok

Megérdemlitek a legmodernebb online eszközöket, hogy hatékonyan végezzétek munkátokat a fárasztó adminisztráció, a papírmunka, a számlatömbbel pepecselés, a könyvelőhöz járás helyett! #profi csomagot adunk ajándékba!

Másrészt 2005-ös alapításunk óta több mint 80 millió számlát állítottak ki velünk ügyfeleink. Most újabb mérföldkőhöz érkeztünk: már több mint 200 ezer vállalkozás regisztrált és számlázik velünk! A Számlázz.hu ezt az örömöt veletek, alapítványokkal és nonprofit szervezetekkel is szeretné megosztani, ajándékot adunk nektek.

Nehéz lenne dönteni, hogy melyik nemes cél a nemesebb, és igazából nem is akarnánk ilyesmiben dönteni. A legjobb döntés, ha nem választunk legnemesebb nemes célt, így minden alapítvány, nonprofit szervezet #profi csomagot kaphat! 🙂

A magyarországi alapítványok, nonprofit szervezetek mostantól díjmentesen használhatják az ütős és legmodernebb digitális szolgáltatásokat tartalmazó #profi szolgáltatáscsomagunkat, amely egy rövid regisztrációt követően időkorlát nélkül elérhető.*

Miért lehet hasznos #profi csomagunk alapítványoknak és nonprofit szervezeteknek is? Ez NAV-álló online számlázónk legtöbb szolgáltatást nyújtó csomagja, miért ne vennéd igénybe? 

Néhány példa a #profi csomag szuper funkciói közül:

A jelentkezés pedig csak 2 perc. 

Jelentkezz a honlapunkon található űrlap segítségével, és használd te is díjmentesen a #profi csomagot alapítványoddal vagy nonprofit szervezeteddel! 

*Az alapítványok/nonprofit szervezetek számára adható kedvezmény a Szolgáltató kizárólagos döntése, azaz nem jelent automatikus és kötelező érvényű kötelezettséget a Számlázz.hu számára. A Számlázz.hu döntését nem köteles megindokolni.

 

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?