Hozzáférés ajándékba? De miért?

Egyrészt köszönetünket szeretnénk kifejezni az alapítványoknak és nonprofit szervezeteknek, hiszen nagy részük
a társadalomért, a világ jobbá tételéért dolgozik. Ti vagytok azok, akik 

  • védik a természetet 
  • odafigyelnek a betegekre és elesettekre 
  • támogatjátok a nehéz sorsú gyerekeket
  • számtalan más nemes célért dolgoztok

Megérdemlitek a legmodernebb online eszközöket, hogy hatékonyan végezzétek munkátokat a fárasztó adminisztráció, a papírmunka, a számlatömbbel pepecselés, a könyvelőhöz járás helyett! #profi csomagot adunk ajándékba!

Másrészt 2005-ös alapításunk óta több mint 80 millió számlát állítottak ki velünk ügyfeleink. Most újabb mérföldkőhöz érkeztünk: már több mint 200 ezer vállalkozás regisztrált és számlázik velünk! A Számlázz.hu ezt az örömöt veletek, alapítványokkal és nonprofit szervezetekkel is szeretné megosztani, ajándékot adunk nektek.

Nehéz lenne dönteni, hogy melyik nemes cél a nemesebb, és igazából nem is akarnánk ilyesmiben dönteni. A legjobb döntés, ha nem választunk legnemesebb nemes célt, így minden alapítvány, nonprofit szervezet #profi csomagot kaphat! 🙂

A magyarországi alapítványok, nonprofit szervezetek mostantól díjmentesen használhatják az ütős és legmodernebb digitális szolgáltatásokat tartalmazó #profi szolgáltatáscsomagunkat, amely egy rövid regisztrációt követően időkorlát nélkül elérhető.*

Miért lehet hasznos #profi csomagunk alapítványoknak és nonprofit szervezeteknek is? Ez NAV-álló online számlázónk legtöbb szolgáltatást nyújtó csomagja, miért ne vennéd igénybe? 

Néhány példa a #profi csomag szuper funkciói közül:

A jelentkezés pedig csak 2 perc. 

Jelentkezz a honlapunkon található űrlap segítségével, és használd te is díjmentesen a #profi csomagot alapítványoddal vagy nonprofit szervezeteddel! 

*Az alapítványok/nonprofit szervezetek számára adható kedvezmény a Szolgáltató kizárólagos döntése, azaz nem jelent automatikus és kötelező érvényű kötelezettséget a Számlázz.hu számára. A Számlázz.hu döntését nem köteles megindokolni.

 

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?

Hozzászólások

hozzászólás