Örök élet, ingyen sör!
Túl szép, hogy igaz legyen?
Mi is így gondoljuk.

Mi nem üres ígéreteket teszünk, hanem dolgozunk szépen csendben a piacvezető online számlázón.

Miért a Számlázz.hu?

 • 15 éve folyamatosan megfelelünk a NAV jogszabályoknak.
 • Az egyetlen olyan banktól független online számlázó vagyunk, ami megfelel az MNB rendkívül szigorú előírásainak, és az ügyfelek banki adatait is kezelheti.
 • Mi nem ígérgetünk, hanem folyamatosan fejlesztünk, hónapról hónapra új, vállalkozások adminisztrációját megkönnyítő funkciókat nyújtunk felhasználóinknak.
 • Nálunk azért fizet a felhasználó, amit használ.
 • Ingyenes csomagunk pedig korlátlan, nincsenek benne apróbetűs részek.
 • Nem lassítjuk a letöltést, nem korlátozzuk egyes funkciók elérhetőségét csomagtól függően.
 • Ügyfélszolgálatunk 3 éve, évről évre díjat nyer a kiváló ügyfélkiszolgálásért.
439 509 vállalkozás
509 458 felhasználó
124 575 688 kiállított számla

Öltsd magadra Joli nénit, Magic Irént vagy Tituszt és nyerj!

Nem mindennapi nyereményjátéknak lehetsz a részese 150 db szuper ajándékkal! Az, hogy a már jól ismert karaktereink, Joli néni, Magic Irén, vagy Nemes Titusz bőrébe bújhass, nem jövőbeli humbuk, hanem a valóság! Mégpedig a virtuális! Effektusokra fel!

Hogyan játszhatok?

A nyereményjátékon való részvételhez 4 dologra van szükséged mindössze:

 1. A játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató elfogadására
 2. Egy okostelefonra
 3. Nyilvános Instagram fiókra vagy Facebook profilra, melyeken követed a Számlázz.hu social media oldalait
 4. Ügyességre és kreativitásra

A feladatod pedig nem lesz más, mint az okostelefonodon megnyitni Joli néni, Magic Irén, vagy Nemes Titusz effektusait (filterjeit), elkészíteni a rövid játékos videódat, majd mindezt

Minél többször játszol, annál nagyobb az esélyed! 

Ha még nem követed a Számlázz.hu-t Facebookon, és Instagramon, akkor most mindenképpen tedd meg!

A játék időtartama: 2020.11.03-án 9:00 órától – 12.03. 20:00 óráig tart.

Milyen feladatok várnak az egyes karakterekkel?

Mind a 3 főhősünk egy külön világba repít el, ahol kreatív és vicces kihívásokkal várnak. Lesz, ahol az ügyességedre, valahol a tudásodra, máshol pedig a szerencsédre lesz szükséged! A karakterek filtereivel nem csak a kinézeted fog megváltozni, hanem a hangod is a karakterekéhez igazodik, amiben szintén sok lehetőség rejlik előtted! Lássuk sorban a részleteket:

Joli néni, a piacos veterán bőrébe bújva a zöldség-, gyümölcsstandon érezheted magad. Az effektussal izgalmas ügyességi versenyen vehetsz részt, ahol a fejeddel mozogva kell minél több kéziszámlába csomagolt almát elkapnod. Jolitól már úgy is tudjuk, hogy a kéziszámla csak csomagolni lesz jó, de most rajtad a sor, hogy valami hasznosat hozz ki belőle! Tedd magad próbára Instagramon vagy Facebookon!

Magic Irén, a sötét mágiák nagy tudója mindig forgat a fejében valamit. Most egy számra gondolt 1-10 között, amit hangosan kimondva meg kell tippelned. Ha sikerrel jársz, ha nem, Irén hasznos és vicces tippekkel fog utadra engedni, vagy esetleg egy újabb körre invitálni? A jövő kifürkészhetetlen. Találd meg a szerencséd ide kattintva Instagramon vagy Facebookon itt!

Nemes Titusz, a kimért könyvelő büszke az évek alatt megszerzett tudására, ezért most egy rövid kvíz kitöltésére hív! A játék nagyon egyszerű: a fejmozgásoddal válaszolhatsz Titusz kérdéseire. Ha jobbra döntöd a fejed az egyik, ha balra, a másik válaszlehetőséget jelölheted meg. Ha elsőre nem sikerül minden kérdésre időben és helyesen válaszolnod, aggodalomra semmi ok: megpróbálhatod újra. Készen állsz a kérdésekre? Instagramon vagy Facebookon letesztelheted a tudásod.

Ugye nem hangzik bonyolultan egyik kihívás sem? Az effektusok használatánál a kötelező feladatokon felül érdemes lesz kreativitásod is használni, ugyanis a Számlázz.hu zsűrije a legjobban teljesítő és legeredetibb, legviccesebb videókat fogja értékelni! A beérkező videókból naponta választunk 5 nyertest, így nagy esélyed van nyerni!

A játék elsődleges célja, hogy mindenki jól érezze magát és mosolyt csaljunk az arcotokra, de természetesen a legjobbakat díjazni is fogjuk! Lássuk a nyereményeket!

Mit nyerhetek?

A Játék időtartama alatt összesen 150 db 10.000 Ft-os kupon fog gazdára találni, amit a következő helyeken tudsz felhasználni:

A döntés a Te kezedben van! A nyeremények felhasználásáról, ajándékozásáról, utólagos módosításáról a Játékszabályzatban olvashatsz bővebben.

Hogyan zajlik az eredményhirdetés?

A játék időtartama alatt minden nap 5 nyertest hirdetünk. A videók kiválasztásának időpontja: minden nap 11:00 óra. A győztes videókat a saját felületeinken is megosztjuk story formában és minden nyertessel felvesszük a kapcsolatot privát üzenet formájában.

Ha további kulisszatitkokra vagy kíváncsi a karakterekkel kapcsolatban, nézd meg ezeket a bejegyzéseket is!

Hozzászólások

hozzászólás

Szerző: |2020-11-19T13:22:05+01:002020.11.03.|Egyéb|0 hozzászólás

Szerző:

Az online marketinggel a könnyűzenei projektjei kapcsán ismerkedett meg átfogóbban, ami a máig fontos inspirációs táptalaj az életében. Szakmai pályája során részt vett IT-s projektek menedzselésében, rendezvények lebonyolításában és számos egyedi online marketing aktivitásban. A Számlázz.hu-nál fő célkitűzése, hogy marketing eszközökkel a sokszor "mumusnak" tűnő pénzügyi területet innovatívvá, érdekessé, izgalmassá és átláthatóbbá tegye.