Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.11.02. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Lezárult az Innonesettel közös nyereményjátékunk, amin elképesztően sokan vettetek részt, ezúton is köszönjük az érdeklődést. Reméljük, hogy a játék során sikerült mosolyt csalni az arcotokra, akármelyik játéktípusban is indultatok. Hogyan lehetett játszani? Mennyien szálltatok ringbe a kerékpárokért? Kik nyerték meg őket? Mit lehetett még nyerni? Mi a játék egyik legfőbb tanulsága? Megérkeztünk a válaszokkal!

Nagyon sokan szerettek biciklizni

A nyereményjátékban összesen 535 érvényes hozzászólás, pályamű érkezett. Kétféle játékmód volt elérhető:

  • Érdekes és izgalmas kommenteket vártunk arról, hogyan töltenétek el azokat a hosszadalmas adminisztrációs munkaórákat, amiket az Innonest és a Számlázz.hu megtakarít számotokra.
  • Képernyőképeket kértünk érdekes kommentekkel és kreatív módosításokkal arról, hogy milyen típusú vállalkozók vagytok.

Általános észrevételünk – aminek nagyon örülünk –, hogy szabadidőtökben nagyon sokan kerékpároztok, vagy a kampány miatt kedvet kaptatok egy Velencei-tó, Tisza-tó, vagy éppen Balaton körbetekeréshez a kedvenc közlekedési eszközötökkel.

A vállalkozói típusoknál nem voltak kiugróan domináló “sláger” válaszlehetőségek, ez is azt bizonyítja, hogy rendkívül sokszínű a Számlázz.hu-t használó vállalkozói közösség.

A játék során 20 napi nyertesünk is volt, akik éves Számlázz.hu #profi és Innonest MiniÜgyvitel szolgáltatáscsomagot kaptak a kommentjükért cserébe.

A Számlázz.hu szakmai zsűrijének nagyon nehéz dolga volt, hogy felállítson egy olyan szempontrendszert, ami szerint kiválasztható volt a 2 legeredetibb pályamű.

Amit figyelembe vettünk:

  • A játékos mennyire volt kreatív
  • Mennyire vitte bele a saját személyiségét, brandjét
  • Mennyire volt humoros, ötletes, eredeti

Mivel nagyon sok kiemelkedő komment érkezett, ezért szeretnénk néhány “vigaszdíjjal” jutalmazni azokat, akik lecsúsztak a megosztott első helyről. Nyereményük egy-egy Számlázz.hu-s ajándékcsomag, ami tartalma jól jöhet sportoláshoz, kiránduláshoz, vagy akár munka közben is! 🙂

Hogy fokozzuk az izgalmat: lássuk először a vigaszdíjasokat!

Nem sokkal maradt le a legjobb kettőről Kaposi Ildikó, aki magát kommentjében boldog kísérletezőnek titulálta, aki 18 év közalkalmazotti lét után vált vállalkozóvá – derült ki a hozzászólásából.

boldog kisérletező

Kömörczi-Kriván Andrea Gyopárka elrepített minket egy vidéki kis faluba, ahol magunk mögött hagyhatjuk a hétköznap minden gondját-baját:

Kömörczi-Kriván Andrea Gyopárka

Pezenhófer H. Brigitta kollázsával is szemléltette, hogy manapság már mindent IS tudnia kell egy vállalkozónak!

Pezenhófer H. Brigitta

Durucz Hajni szabadidejében biciklivel felfedezné Budapestet és Magyarország biciklis teraszait:

Durucz Hajni

Hirsch Viktor kislánya hatására rímekbe szedte a gondolatait:

Hirsch Viktor

A nyereményeteket postán juttatjuk el hozzátok, privát üzenetben felvesszük veletek a kapcsolatot.

Lerántjuk a leplet! Jöjjenek a bicikli tulajdonosok!

A szakmai zsűri pontozása alapján az első boldog kerékpár tulajdonos: Machán-Csetvei Krisztina kísérletező borász, aki ezentúl vadiúj bringájával járhat ki a szőlőbe! A viccesen szerkesztett fotójával tarolt a zsűrinél! Gratulálunk!

Machán-Csetvei Krisztina

Végül, de nem utolsó sorban a másik fődíjunk nyertese a szakmai zsűri pontozása alapján (a legtöbb szerzett ponttal): Gazsi Nóra kiszállós állatorvos vállalkozó, aki a parkolás nehézségei miatt is pattanna nyeregbe, hogy mihamarabb tudjon segíteni a kis pácienseinek!

Gazsi Nóra

Gratulálunk, a játék felhívásában (játékszabályzat itt érhető el) is feltüntetett Kruz Diablo ‘K7’ vagy Kruz Diamond típusú biciklik közül választhattak a nyerteseink, amelyek a brandjüknek színeiben és logójával készültek el.

A díjak átadásáról készült videónk itt érhető el:

Gratulálunk mindenkinek és reméljük, hogy jól éreztétek magatokat a játék során!