Mire lehet szüksége egy vállalkozónak, aki online (is) kereskedne? Jó termékre, felhasználó-értő felületre, alapos marketingre, flott ügyfélszolgálatra, persze – és rengeteg tapasztalatra. Mit tegyen viszont, ha utóbbiból nincs még sajátja? Megpróbálhatja meghallgatni a tapasztaltabbakat, hogy tanuljon a hibáikból, ellesse a trükkjeiket, beépítse a hozzáállásukat. Így szinte éveket spórolhat a saját kárából, amit az előtte járók már végigküzdöttek “helyette”.

Ezért szenteltük az első Számlázz.hu Műhelyt a tanulni vágyó e-kereskedőknek, és hívtunk meg beszélgetni a valódi “nagy-öregeket”.

Szeretnénk, ha a mi alkalmazásunkat használó vállalkozók már onnan fejlesztenék tovább ezt az iparágat, ahová elődeik eljuttatták: a JátékNet, a Ruhafalva, a HDI Shop alapítói olyan tapasztalatokat oszt meg április 5-én, amiből nemcsak e-kereskedők, hanem bármely vállalkozó rengeteget tanulhat. Persze, mi is tudjuk, hogy minden webshop más, minden kereskedő és minden vállalkozás más. Így aztán mindenkinek saját apró kis titkaira kell rátalálnia a saját munkája során. De ha jól hallgatjuk a profikat, könnyebben megtalálhatjuk a saját kis kulcsainkat is a saját zárainkhoz…

Az első Számlázz.hu Műhely vendégei

Szegedi Rita, Ruhafalva

2007-es indulás után másfél évvel már az első tízben volt az Év Internetes Kereskedői szavazáson. Évekbe telt, de egyenletes dinamizmussal nőtt a legnagyobbak közé a két kismama közös projektje. A használt gyerekruhákból épített webshop zajos sikerének a “titka” talán épp az alapítók közötti tökéletes összhang? A 2014-es sikersztoriban találunk rész-válaszokat, de a teljes igazságért gyere el a beszélgetésre, és kérdezd meg magad!

Bognár Ákos, JátékNet

A 2013-as Deloitte Technilogy Fast 50 lista 10 leggyorsabban növekvő vállalata közé került be egyedüli magyar cégként a játéknet, de a története ugyanúgy 2016-ra nyúlik vissza, ahogy a Ruhafalva alapításáé. 10 éve tartja első helyét az online játéknagykerek között, és bár Ákostól rengeteg konferencia-előadást hallhattunk az elektronikus kereskedelem legnagyobb törvényeiről és legapróbb trükkjeiről, most talán a siker titkát is megtudhatjuk tőle.

Csányi Zoltán, HDI Shop

Még régebben, 2003-ban indult Harisnyadiszkont néven a webshop, ami mára szintén a legnagyobbak közötti állandó szereplő, de az üzemeltető ZV Impex ruházati vállalkozást 1992-ben alapította Csányi Zoltán. A közel másfél évtizedes tapasztalat, ami az első Zokni Csereprogram ötletgazdája átadhat, felbecsülhetetlen értéket képvisel.

Természetesen a Számlázz.hu alapítója, Stygár László szolgáltatás-fejlesztési vezető is a kerekasztalnál fog ülni, hogy megválaszoljon mindent, amit már régóta szerettél volna tudni, de sosem merted megkérdezni tőlünk… 🙂

A kerekasztal-beszélgetés után a Google elemzője, Bogdán Barnabás nemzetközi esettanulmányokat mutat mobil-kereskedelmi sikersztorikról.

Gyere el az első Számlázz.hu Műhelyre,
és légy szereplője a következő YouTube-filmünknek is!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

Hozzászólások

hozzászólás