Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Mire lehet szüksége egy vállalkozónak, aki online (is) kereskedne? Jó termékre, felhasználó-értő felületre, alapos marketingre, flott ügyfélszolgálatra, persze – és rengeteg tapasztalatra. Mit tegyen viszont, ha utóbbiból nincs még sajátja? Megpróbálhatja meghallgatni a tapasztaltabbakat, hogy tanuljon a hibáikból, ellesse a trükkjeiket, beépítse a hozzáállásukat. Így szinte éveket spórolhat a saját kárából, amit az előtte járók már végigküzdöttek „helyette”.

Ezért szenteltük az első Számlázz.hu Műhelyt a tanulni vágyó e-kereskedőknek, és hívtunk meg beszélgetni a valódi „nagy-öregeket”.

Szeretnénk, ha a mi alkalmazásunkat használó vállalkozók már onnan fejlesztenék tovább ezt az iparágat, ahová elődeik eljuttatták: a JátékNet, a Ruhafalva, a HDI Shop alapítói olyan tapasztalatokat oszt meg április 5-én, amiből nemcsak e-kereskedők, hanem bármely vállalkozó rengeteget tanulhat. Persze, mi is tudjuk, hogy minden webshop más, minden kereskedő és minden vállalkozás más. Így aztán mindenkinek saját apró kis titkaira kell rátalálnia a saját munkája során. De ha jól hallgatjuk a profikat, könnyebben megtalálhatjuk a saját kis kulcsainkat is a saját zárainkhoz…

Az első Számlázz.hu Műhely vendégei

Szegedi Rita, Ruhafalva

2007-es indulás után másfél évvel már az első tízben volt az Év Internetes Kereskedői szavazáson. Évekbe telt, de egyenletes dinamizmussal nőtt a legnagyobbak közé a két kismama közös projektje. A használt gyerekruhákból épített webshop zajos sikerének a „titka” talán épp az alapítók közötti tökéletes összhang? A 2014-es sikersztoriban találunk rész-válaszokat, de a teljes igazságért gyere el a beszélgetésre, és kérdezd meg magad!

Bognár Ákos, JátékNet

A 2013-as Deloitte Technilogy Fast 50 lista 10 leggyorsabban növekvő vállalata közé került be egyedüli magyar cégként a játéknet, de a története ugyanúgy 2016-ra nyúlik vissza, ahogy a Ruhafalva alapításáé. 10 éve tartja első helyét az online játéknagykerek között, és bár Ákostól rengeteg konferencia-előadást hallhattunk az elektronikus kereskedelem legnagyobb törvényeiről és legapróbb trükkjeiről, most talán a siker titkát is megtudhatjuk tőle.

Csányi Zoltán, HDI Shop

Még régebben, 2003-ban indult Harisnyadiszkont néven a webshop, ami mára szintén a legnagyobbak közötti állandó szereplő, de az üzemeltető ZV Impex ruházati vállalkozást 1992-ben alapította Csányi Zoltán. A közel másfél évtizedes tapasztalat, ami az első Zokni Csereprogram ötletgazdája átadhat, felbecsülhetetlen értéket képvisel.

Természetesen a Számlázz.hu alapítója, Stygár László szolgáltatás-fejlesztési vezető is a kerekasztalnál fog ülni, hogy megválaszoljon mindent, amit már régóta szerettél volna tudni, de sosem merted megkérdezni tőlünk… 🙂

A kerekasztal-beszélgetés után a Google elemzője, Bogdán Barnabás nemzetközi esettanulmányokat mutat mobil-kereskedelmi sikersztorikról.

Gyere el az első Számlázz.hu Műhelyre,
és légy szereplője a következő YouTube-filmünknek is!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST