Mivel tűnhet ki egy könyvelési szakember a tömegből? Hogyan tudja a vitorlájába fogni a digitalizáció forgószelét és miként segítheti önmaga és ügyfelei hatékonyságát akár otthonról is?

15 éve működő online számlázóként nem is lehet más a célunk, mint a vállalkozók és könyvelők digitalizációja, a fenntartható működés támogatása. A digitalizált, profi könyvelők a vállalkozók életét is megkönnyítik. Nektek, huszonegyedik századi könyvelőknek hoztunk létre egy jelvényt, elismerve azokat a Számlázz.hu specialistákat, akiknek könyvelt ügyfelei nyugodtan hátradőlhetnek, mert ők is tudják: digitalizált, profi könyvelők kezében vannak számláik.

De milyen is egy digitálisan jártas, huszonegyedik századi könyvelő? 

Olyan, aki kihasználja a rendelkezésére álló online eszközöket, amellyel időt és energiát takarít meg magának és a könyvelt ügyfeleknek is. Sok órányi időt szabadít fel, és közben nem is kell vele találkozni, de legalább is sokkal kevesebbszer. 🙂

Bővebben:

  • Nem kell hozzá személyesen mászkálni minden apróbb dolog miatt, mert tudja, hogy a Számlázz.hu számlázási fiók közvetlenül összeköthető a könyvelői rendszerekkel. Az online vagy offline adatkapcsolatnak köszönhetően a kimenő és a Számlázz.hu fiókkal kiállított bejövő számlák elküldhetők a könyvelőknek. Emiatt a vállalkozóknak nem is kell személyesen, táskányi papírral felvértezve ellátogatniuk a könyvelőhöz. A Számlázz.hu a fogadó rendszernek a következő típusú bizonylatokat képes átadni: kimenő számlák, bejövő számlák, sztornózó számlák, előlegszámlák, végszámlák, díjbekérők, szállítólevelek. A számlák gyakorlatilag automatikusan lekönyvelődhetnek.
  • Elvégzi ügyfele helyett a NAV-val való digitális összekötést a mindenkori számlajelentési szabályok alapján. Így a vállalkozó tevékenysége és annak könyvelése még hatékonyabbá válhat és mindez NAV-álló módon zajlik. 
  • Ismer olyan online megoldásokat, amelyekkel könnyen kézben tarthatók a céges pénzügyek. A remekül átlátható QUiCK segítségével például egyszerre lehet megoldani a számlák digitális (és emiatt könnyen visszakereshető) tárolását, a vállalkozás költségeinek és bevételeinek rendszerezését, illetve a szorosabb együttműködést a könyvelővel a gyorsabb adatfeldolgozás érdekében. 
  • Olyan könyvelőprogramot használ, amely képes a Számlázz.hu rendszerével való összeköttetésre és adatátvitelre. A felhőalapú SMARTBooks könyvelőprogram például hatékony, egyszerűen használható, papírmentes kapcsolatot biztosít a könyvelő és a könyvelt vállalkozás részére, modern, webes felülettel. Egy ilyen eszközzel a Számlázz.hu felhasználók adatai a nap 24 órájában hozzáférhetők, és ők is látják, hogy mi történik számláikkal. Szó szerint bárhonnan és bármikor, akár otthonról is. 
  • Akár számlát vagy díjbekérőt is ki tud állítani a könyvelt vállalkozás “helyett”, a klasszikus könyvelői feladatok mellett. A könyvelő szakember a „könyvelő (számlázhat)” jogosultsággal az ügyfél helyett számlázhat, tömeges műveleteket végezhet, fizetési felszólítást vagy számlaértesítőt küldhet, az archív számlákat visszatöltheti, a partner- és termékadatokat is módosíthatja. A Számlázz.hu könyvelő (számlázhat) jogkör segítségével még hatékonyabb lehet a könyvelt vállalkozás együttműködése a könyvelővel..

Te is digitálisan jártas, modern könyvelő vagy?

Kösd be ügyfeleidet a NAV-hoz már most, hogy ne kelljen nyáron kapkodnod ezzel, mi pedig megküldjük neked könyvelői badge-ünket.

számlázz.hu könyvelő badge

Ezt a menő szimbólumot kedved szerint felhasználhatod: 

  • e-mail aláírásodban
  • a weboldaladon 
  • vagy akár a Facebookon is. 

Ezzel mi is igazoljuk, hogy a NAV bekötés neked meg sem kottyan, jártas vagy a digitális eszközökben, és számodra is fontos az adóhatóságnak való teljes megfelelés, így az ügyfelek nyugodtan rád bízhatják magukat

A badge-et akár erre a blogposztra való hivatkozással is kiteheted, hogy ügyfeleid is megtudhassák, hogy törődsz velük, és a digitális eszközökben jártas könyvelői szakember vagy. Ha már minden ügyfeled bekötötted a NAV-hoz, a “plecsniért” írj nekünk, vagy töltsd ki igénylő űrlapunkat!

 

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?